JOINT

The

Welcome to

THE NEXT BIG THING

Spahi Dance Education er en danseuddannelse i København som tilbyder oplæring indenfor hiphop og performance.

Vi retter os mod unge/voksne ambitiøse dansere fra 15 år og op, der ønsker at tage deres dans til et højere niveau.

 

Denne danseuddannelse tilbyder eleverne at være en del af Spahi Productions i den periode uddannelsen varer. Dette betyder at eleverne kommer med på de opgaver og produktioner Spahi Productions får. Det kan være alt fra shows til private arrangementer og events, tv, teater mm.

Hensigten med dette er at eleverne lærer hvad det vil sige at agere som professionelle dansere. Når eleverne er med på job, anses de ikke som elever, men som ligeværdige dansere, hvormed der også følger et ansvar for at løfte opgaven og tage ansvar for sig selv.

 

Under uddannelsens forløb modtager eleven personlig feedback, fotoshoot samt en konceptvideo koreograferet af Marvin & Mia.

 

Den daglige undervisning og ledelse af uddannelsen varetages af Marvin Spahi, samt assistent koreograf Mia Kingo. Endvidere vil der undervises af forskellige gæstelærere, herunder blandt andet Ivan Spahi, Nora Massisimo, Sinan Spahi, Abel Dyrløv & Mille Alitoviz , samt gæstelærere fra udlandet.

 

Danseuddannelsen skal munde ud i en forestilling på et københavnsk teater, koreograferet af Spahi Productions.

Eleverne indgår heri som dansere og får indsigt i hvordan en professionel produktion, under ledelse af Spahi Productions, bliver sat op.

Uddannelsen forløber over 10 måneder, fra september til og med juni.

 

Den daglige undervisning ligger fredage kl. 17.00-20.00, og søndage kl. 14.00-18.00.

 

Prisen for uddannelsen er 2000 Kr pr. måned (Sep-Juni) - Yderligere kræves der et beløb på 1000 Kr op til afslutningsshowet, der dækker ekstra øvetimer og forberedelse. Ved start betales der for september og Juni måned.

 

Hvis du går og overvejer at søge ind på Spahi Dance Education bedes du sende en solovideo samt en beskrivelse af dig selv, og hvorfor du ønsker at deltage. Vores mail er info.spahi@gmail.com.  

 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Direkte Bankoverførsel

reg nr 3409

konto nr 12179375

Esromgade 15, st. 1003
2200 København N

51 41 04 08

info.spahi@gmail.com

CVR: 37325767

©2018 by Spahi Productions & Entertainment